Цистерните за гасење пожар во Македонија се многу дарежливи

За секој случај оставаат вода и по патот, а за пожарот друг нека му мисли.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.