Човек одлучил да стане „жив билборд“ и истетовирал над 500 логоа на своето тело

Тату-мајсторот и бренд менаџер, Џејсон Џорџ, од Индија има 542 тетоважи со лого по целото тело.
Тој продолжува да ја шири свесноста за брендот, заедно со неговите филозофски причини за тетоважите.