Човек покажува колкава штета му нанесе невремето на неговиот дом

Еден човек во Соединетите држави го сподели уништувањето на она што неодамнешното невреме му го направи на неговиот дом, докажувајќи колку може да биде деструктива мајка природа. Дени Реј Саншајн пренесувал во живо кога започнало невремето и неговиот пренос бил прекинат поради страшните услови. Како што може да се види на неговото видео, целиот покрив исчезнал и штетата е огромна.

„Каде треба да одиме?“, вика неговата партнерка додека се движи низ поплавената соба. „Тоа е проклето добро прашање на кое не го знам одговорот“, одговара тој. И последиците се исто така шокантни покажувајќи дека следниот ден, откако невремето престанало се е чист хаос. На видеото, тој постојано вели дека не бара донации, но откако многу луѓе се понудиле да помогнат додал сметка од банка.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!