Човек што работи како ракувач со багаж на аеродром ни ги откри тајните за тоа што се случува „зад сцената“

Сите нетрпеливо чекаме да ни пристигнат торбите откако ќе се симнеме од авион. Обично, тие излегуваат релативно недопрени, но понекогаш ќе најдете некои скапоцени предмети кои се смачкани или скршени  или, уште полошо, вашата торба ќе се изгуби.

Некои ќе се запрашаат што се случува со торбите што доведуваат до тоа да се скршат, а Стивен, познат како @clt_vip на социјаните мрежи, го има одговорот.

 

Стивен покажува како торбите се местат блиску едни до други како тетрис, а видеото е опишано со натпис: „Твојата торба е една од илјадници … Илјадници патници патуваат дневно… Значи, дали навистина мислиш дека твојата торба добива посебен третман? Најверојатно не“.