Човекот дојде да провери колку е уништен подрумот од поплавата

Очигледно поплавата го зема својот данок.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!