Човекот е пресреќен што се вратил порано дома за да ја види саканата

Дечкото е возбуден што после 2 недели ќе си ја види девојката, но тој не е единствениот кој девојката го прави среќен.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.