Човекот го добил гневот на змијата и сега се справува и со инаетот

Змијата да ти била љубител на вода…

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!