Човекот има добра смисла за хумор, дури и кога му е најтешко, за време на поплава

Го најде виновникот за поплавата, неговиот син пак направил непромислена работа 🙂.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.