Човекот прави анкета во српски автобус за легализација на марихуаната и на крај сам си извлече логичен заклучок

Импресивна е неговата способност за броење и сумирање на резултатите од анкетата. Секој слуша и гледа она што сака да го чуе и види.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.