Човекот против црвено светло и семафорот

Мислеше дека нема да му се врати и одбие од глава.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!