Човекот сакаше само малку да дегустира од десертот, но ризикот за враќање беше преголем

Подобро да го остави поголемиот да се прашува што се случило, отколку да му каже…

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.