Човекот толку се изнервирал од досадната мува, што ѝ се одмазди со истата мерка

Мувата ја научи лекцијата :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.