Човеков доби нови, специјални очила, од кои многу му солзат очите

Срцезтоплувачко видео. Човекот цел живот гледал црно-бело, без да знае колку е убав светот во боја. Со специјалните очила, прв пат во животот виде бои. Кој може да ги задржи солзите.