Човеков направи многу чуден и спектакуларен експеримент со паста за заби, Кока Кола и една тајна состојка

Што мислите, која е мистериозната течност што ја додаде за да го направи облакот?

Доколку сакате да си го напрвите и вие, тајната состојка е

Хидроген пероксид.