Човеков не е ниту пијан, ниту магионичар? Можете ли да погодите што е?

Не е само однесувањето на човекот чудно на видеото, туку и на крпите закачени на ѕидот.

Како што веќе претпоставивте, човекот е морнар, кој плови на немирно море.