Човеков секогаш кога ќе види некој со многу скап автомобил, го прашува како ги заработил парите (2 дел)

Интересни одговори доби, од продавање на дрога па до секакви професии.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.