Човеков си купил стан, му ветиле дека ќе има многу тивки соседи и не го излажале

Проблемот е што под „тивки“ сопственикот на зградата мислел на нешто друго.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.