Човеков точно разбрал што е финтата со изборите во Македонија: Кој и да те праша, за него ќе гласаш :)

А вистината е проста: До наредните избори да не мора да му ја мисли за маици.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.