Црни престоли (игра)

Одлична игра од старата школа, со тематика од Игра на престоли. Прескокнувате пречки, борете се со непријателите и собирајте парички за да се надградите.

Многу сакате да играте игри, но не сакате да ги симнувате? Мотика има совршено решение за вас. Посетете го каналот Игротека и уживајте во најзабавните игри без обврски.