Црногорец започнува да учи македонски со помош на „Гугл транслејт“

Првиот час помина прилично добро, уште неколку пати да проба и може да си го пише во CV-то, како ние што си пишуваме српски-течно, хрватски-течно 🙂.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.