Чуден грабеж во Русија каде што не се знае кој какви намери има

Крадецот е под стрес, сопственикот на објектот е ладнокрвен, пушката скоро и да е бескорисна.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!