Чуден поп се шета по улиците на Киев

Свештениот од Киев има прилично несоодветни манири.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!