Чудесна музичка машина која создава музика со помош на живо цвеќе во саксија и папагал?! Најкул инструмент до сега!

Уметникот се вика „Бичопало“ и креира вакви чудесни машини кои создаваат вонвременска амбиентална и многу мелодична музика. Гледајте, слушајте и уживајте!