Чудесните фотографии од патувањата на Џејмс Тео, од кои ви застанува здивот

Џејмс Тео е талентиран самоук фотограф и авантурист, моментално со седиште во Лондон, Велика Британија. Негова специјалност се авантуристичките фотографии и пејзажите.