Цела фамилија верници, а особено малиот, се молат пред ручек

Дете како дете, ќе се снајде како да си дојде до она што му е битно во животот :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.