Целиот е на тато: Малиот не сака ни да го помириса млекото, а за друго ги ококори очите :)

Ако денот по утрото се познава, ова бебе ќе има прилично бурен живот.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.