Целосен тренинг на телото за само 5 минути, за оние кои велат дека немаат време за финтнес!

Со оваа комбинација на вежби повеќе немате никакво оправдување. Пуштајте го видеото на цел екран, застанувајте на нозе и следните 5 минути искористете ги за да си обезбедите здрава иднина.

Едноставно е! Само пуштете го видеото и имитирајте сè што прави инструкторот!