Црквата Св.Петка во Кавадарци пред и по пандемијата

Автор: Витомир Јаневски

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.