Црн хумор: Дали е ова првиот забоелен од коронавирус во Грузија? Тој им тврди на новинарите дека не е, НО…

Но, докторите не мислат така, а пациентот очигледно им избегал од „карантинот“ и си дава изјава за медиумите. Да не сте им во кожата на новинарите!