Цртан филм со Гордон Ремзи, готвачот кој се прослави не само по својот талент туку и по нервозниот однос спрема луѓето

Предупредување: Цртаниот филм е прилично брутален и забеган, но како инаку да се прикаже Гордон Ремзи :).