Дај му едно пиво на мајсторот и ќе ти направи совршено прав ѕид! Не му треба васервага!

За првиот ѕид грантира дека ќе биде прав, за вториот не е баш сигурен :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.