Да бе, како никој не помисли на ова? Ги тераме кутрите пратеници да работат од дома, а дали имаат услови никој не ги прашува!

Мотика предлага да собереме пари да им купиме по еден лаптоп на старо.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете и своја смешна слика или видео и учествувајте во Награданта игра.