Да ги погледнеме резултатите од изборите во Брегот на слоновата коска

Американци гледајте и учете како се победува на избори

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.