Да гледаш цртан филм со тато е посебно убаво задоволство

Секоја чест за ваквите родители кои успеваат да избегаат од канџите на работа од 9 до 5, а потоа нервози и да им посветат внимание на своите најмили.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.