Да го користиш телефонот додека возиш велосипед е многу екстремно идеја! Еве го и доказот!

Освен што си нестабилен на две тркала, не можеш ни да гледаш пред тебе.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.