Да господине полицаец ова е другар/ка ми!

Како би изреагирале вие доколку ве направат „партнер во криминал“?

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.