Да каснеш полицаец е навистина глупа идеја!

На целата мака со апсењето, жената си стави јаготка на шлагот со нападот на службено лице.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!