Да легнеш брзо и да се преправаш дека си мртов понекогаш помага во природата, но не и во сообраќајот

Жената му се потпре на својот основен преживувачки инстинкт за да преживее опасна сообраќајна ситуација. Среќа што возачот има добри рефлекси, инаку…