Да работиш на аеродром во Индија е една од највалканите работи во светот, особено ако ти се случи нешто вакво

Можеби во моментот се соочувате со многу тешка работна недела, но знајте дека има луѓе на кои им е потешко од вас. Дури ни 100 инјекции против тетанус нема да му помогнат против ова.