Да се насмееме малку на својата мака: Анкета за загадувањето во Скопје

Новинарот анкетираше обични луѓе, но наиде и на вработени во јавно претпријатие кои во моментот спроведуваат мерки против загадувањето.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.