Да се обидеш да ошамариш полицаец е ретко глупа идеја, но алкохолот ти ја дава потребната храброст

Човеков пиел на улица и кога полицаецот го замолил да го прави тоа внатре во локалот, затоа што е забрането, човеков почнал да се противи, а неговите пријатели да снимаат за да имаат докази.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!