Да смениме малку тема на квалитетна македонска музика: Калата – „Ка се заљубиле“

Уникатна преработка на македонска изворна песна што толку добро лепи на нашето современо уво. Позади ова ремек дело стојат двајца ултра талентирани музичари Минела Богдановиќ (вокал) и Симеон Ангеловски (инструменталист).