Да ти е мерак да делиш иста планета со луѓе на кои евтиниот Плеј Стејшн им е поважен од борбата со пандемијата

Дали разумот ќе победи и дали на короната ѝ се гледа крајот? Па не баш! Францускиот Лидл почна да акција Плејстејшн 4 за 95 евра. Дојдоа толку многу луѓе што полицијата дури мораше да употреби солзавец за да ги растера.