Да ви ги тргнеме малку мислите со црвено-белите ангели, навивачките на хокеарскиот тим „Спартак“ од Москва

Уживајте во 15-те фотографии од девојките, кои неуморно го бодрат својот тим на паузите од натреварите цела сезона.