Да зборуваме малку за внатрешната убавина на жените

Типот има типично машко гледиште на работите, но не е сѐ така црно за жените. Тие користат шминка, деколте и разни други трикови, за да го натераат мажот да ја види нивната внатрешна убавина.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.