Дај ми го букетот вештерко! Сега!

Кога братучетка ти е Терминатор, вака ти изгледа фрлањето на бидермаерот на свадбата.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.