Дали алуминиумските лименки пренесуваат струја? Смешен начин на тестирање со наздраавување со пиво

Ако успеат да се напијат од пивото, значи не пренесува :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.