Дали би живееле во ваква дрвена куќа во Австрија?

Долината на Северна Рајна, во предградието на Лаутерах, локацијата каде се наоѓаат мали куќи. Сепак една се истакнува според својата големина и необична форма. Погледнете ја оваа интересна куќа направена од дрво.