Дали да се смее човек или да плаче? И кај нас е исто нивото на образование како и кај комшиите!

Вучиќ наметнал да се учат арапски зборови заради мигрантите?! Нема да покажува арапски броеви во православна земја! Хахаха… Поголем срам за образовниот систем здравје!

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете и своја смешна слика или видео и учествувајте во Награданта игра.