Дали е ова почеток на нова, 2020 верзија на Харлем Шејк?

Шејк на македонски значи тресење, а ова е тресење какво што ретко се гледа.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.